Prei Kanan Kiri – Nella Kharisma

LIRIK LAGU NELLA KHARISMA – PREI KANAN KIRI

Song Name:Prei Kanan Kiri (Star Band Vol.1)
Artists: Nella Kharisma
Lyrics Writer:R. Husin Albana
Video Director:Pandowo Video Shooting
Music Director:Studio Samiremen
Label:DD Star Record

LIRIK LAGU PREI KANAN KIRI – Nella Kharisma

Yen Wes Tresno Paite Kopi Rasane Legi,
Yen Wes Tresno Rasane Koyo Ngimpi,
Nadyan Kahanan Tetep Dilakoni,
Mepet Kowe Wes Adem Rasane Ati,

Yen Wes Tresno Maju Lurus Prei Kanan Kiri,
Yen Wes Tresni Abo Enteng Kudu Dilakoni,
Ra Usah Menggok Lan Nyawang Mburi,
Ati Mantep Bakal Sido Rabi…

Yen Pancen Jodoh Ra Nyawang Bondo Dunyo,
Podo Tresnane Nompo Anane Lan Nrimo,
Ra Sah Kesuwen Ndang Nyebar Undnagan,
Diramekne Dangdutan..
Podo Lungguh Jejer Neng Mantenan,

Yen Pancen Tresno Ra Usah Kakean Haluan,
Ra Usah Ragu Mergo Kahanan Prei Kanan Kiri,
Ucapne Janji Yen Sido Mantenan Lan Bakal Bebrayan,
Ra Sah Menggak Menggok Jodohmu Mesti Tekan,

Yen Wes Tresno Paite Kopi Rasane Legi,
Yen Wes Tresno Rasane Koyo Ngimpi,
Nadyan Kahanan Tetep Dilakoni,
Mepet Kowe Wes Adem Rasane Ati,

Yen Wes Tresno Maju Lurus Prei Kanan Kiri,
Yen Wes Tresni Abo Enteng Kudu Dilakoni,
Ra Usah Menggok Lan Nyawang Mburi,
Ati Mantep Bakal Sido Rabi,

Yen Pancen Jodoh Ra Nyawang Bondo Dunyo,
Podo Tresnane Nompo Anane Lan Nrimo,
Ra Sah Kesuwen Ndang Nyebar Undnagan,
Diramekne Dangdutan..
Podo Lungguh Jejer Neng Mantenan,

Yen Pancen Tresno Ra Usah Kakean Haluan,
Ra Usah Ragu Mergo Kahanan Prei Kanan Kiri,
Ucapne Janji Yen Sido Mantenan Lan Bakal Bebrayan,
Ra Sah Menggak Menggok Jodohmu Mesti Tekan,

Yen Wes Tresno Paite Kopi Rasane Legi,
Yen Wes Tresno Rasane Koyo Ngimpi,
Nadyan Kahanan Tetep Dilakoni,
Mepet Kowe Wes Adem Rasane Ati,

Yen Wes Tresno Maju Lurus Prei Kanan Kiri,
Yen Wes Tresni Abo Enteng Kudu Dilakoni,
Ra Usah Menggok Lan Nyawang Mburi,
Ati Mantep Bakal Sido Rabi.