Vita Alvia – Curigo Maning

Title of Song: Curigo Maning
Artist: Vita Alvia
Album: House Music Kepaling

LIRIK LAGU VITA ALVIA – CURIGO MANING

Setuhune Paran Hang Gawe Atin Riko
Kok Biso Bisone Nduweni Curigo
Nyongko Isun Ngedum Welas Mageh Roso
Ambi Wong Lanang Liyo.

Padahal Welas Isun Iki Yo Mung Riko
Mageh Utuh Siji Roso Yo Mung Riko
Hang Sun Jaluk Riko Ojo Gampang Percoyo
Kabar Hang Durung Nyoto.

Jujur Isun Ambi Riko
Roso Welas Isun Sing Ngeliyo
Kadung Mageh Sing Percoyo
Keroan Isi Jantung Nong Njero Dodo.

Padahal Welas Isun Iki Yo Mung Riko
Mageh Utuh Siji Roso Yo Mung Riko
Hang Sun Jaluk Riko Ojo Gampang Percoyo
Kabar Hang Durung Nyoto.

Jujur Isun Ambi Riko
Roso Welas Isun Sing Ngeliyo
Kadung Mageh Sing Percoyo
Keroan Isi Jantung Nong Njero Dodo -x3.

Find out more Malay-Indo Songs like '' .